KUNNEMANSHOEVE

Bed & Breakfast  in Nieuwegein

 Welkom

 

 

 

De Kunnemanshoeve ligt aan een historische weggetje in het voormalige buitengebied van het dorp Jutphaas, het tegenwoordige Nieuwegein

De voormalige verbindingsweg tussen Montfoort en Houten is nu een doodlopende weg me oude boerderijen en moderne villa's. Ingesloten tussen wegen en het bedrijventerrein . Al jaren wordt er geen boerenbedrijf  meer uitgeoefend, al meer dan 25 jaar  wonen wij hier met veel plezier. De hoeve zelf dateert uit 1921 . De grootte van de boerderij biedt de mogelijkheid om er ook andere functies dan alleen wonen aan toe te voegen.

Vandaar het opstarten van een B&B.

Wij hebben in de voormalige stal een ruimte gecreëerd wat geschikt is voor overnachting voor 2 personen.

Eigen ingang, op de benedenverdieping, kamer met 2 losse bedden ( afm 1 van 90x 210 en 1 van 120x190 cm), eetgedeelte, douche/toiletruimte.

Grenzend aan terras en tuin waar gezamenlijk met bewoners gebruik van kan worden gemaakt.

Wij richten ons op fietsers en wandelaars, op doorreis of voor een kort verblijf om zo de omgeving te leren kennen. De centrale ligging maakt het mogelijk om op ontdekking uit te gaan; De stad Nieuwegein; De Nieuwe Hollandse Waterlinie; De Kromme Rijnstreek; Het Groene Hart;  Eiland van Schalkwijk; De Vijfherenlanden; de stad Utrecht op 6 km afstand; en meer .

Wij helpen u graag aan informatie.